субота, 28 березня 2020 14:04

На кордоні з Польщею немає черг

На кордоні з Польщею немає черг
Українців впустили в країну. Фото: ДПСУ

У суботу вранці на кордоні Польщі з Україною не було черг.

У п'ятницю в Україну здійснили більше 500 автобусних рейсів. На батьківщину доставили 22 тис. українців, які прибули пішки до кордону, повідомляє Держприкордонслужба.

"Вчора в пунктах пропуску на кордоні з Польщею спостерігалося значне збільшення пасажиропотоку на в'їзд в Україну. Громадяни України масово поверталися додому. Оскільки українці переважно прибували в пункти пропуску пішки, Державна прикордонна служба України сприяла залученню до їх перевезень транспортних засобів, наданих місцевою владою і ДСНС", - наголошується в повідомленні.

Прикордонники відкрили піший напрямок руху поруч з пунктом пропуску "Краковець". На автомагістралі А4 розгорнули пересувні автомобільні комплекси прикордонного контролю на базі двох автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменник Акунін підхопив коронавірус

"Тут 12 експертів з перевірки документів оформили на вхід в Україну майже 2400 пішоходів", - йдеться в повідомленні.

Всього через державний кордон 27 березня пропустили в Україну майже 22,5 тис. осіб, які прибули на кордон пішки. Найбільше оформили на в'їзд в пунктах пропуску "Ягодин" - 6,5 тис, "Краковець" - 6,5 тис, "Рава-Руська" - 4,7 тис, "Чоп (Тиса)" - 2, 2 тис., "Вилок" - більше 800, "Лужанка" - 800, "Ужгород" - 700 громадян.

Китай закриває кордони через те, що іноземці імпортують у країну коронавірус. Про це пише Depo.ua з посиланням на китайські ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Польщею немає черг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі