понеділок, 02 липня 2007 11:17

На концерт на честь пам"яті принцеси Діани прийшли понад 60 тисяч глядачів

Понад 60 тисяч осіб прийшли в неділю на концерт на честь загиблої британської принцеси Діани, який був організований на стадіоні "Уемблі" її синами Гарі і Уїльямом.

Шестигодинний музичний марафон відкрив Елтон Джон, що виконав "Твою пісню". Серед інших у концерті брали  участь улюблені групи Діани Duran Duran і Supertramp, а також Status Quo, Orson, Род Стюарт, Джеймс Моррісон, Лили Аллен, Брайан Феррі та інші. Композитор Ендрю Ллойд Уєббер виконав попурі з фрагментів своїх мюзиклів.

Діана Спенсер одружилася із спадкоємцем британського престолу Принцем Уельським Чарльзом 1981 року. Через 11 років вони розійшлися, а у 1996 році офіційно розвелися, нагадує агентство. 31 серпня 1997 року автомобіль, в якому знаходилася Діана і її друг Доді аль-Файєд, розбився в одному з автомобільних тунелів у  Парижі. 1 липня 2007 року принцесі виповнилося б 46 років, передає агентство France Presse.

Зараз ви читаєте новину «На концерт на честь пам"яті принцеси Діани прийшли понад 60 тисяч глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі