четвер, 16 серпня 2007 15:27

На колишній російській базі в Грузії знайшли джерело радіації

На території колишньої російської військової бази в грузинському місті Ахалкалаки виявлено якесь джерело радіоактивного випромінювання. Про рівень випромінювання, так само як і про природу джерела інформації поки немає. Міністерство оборони республіки обіцяє найближчим часом виступити з роз"ясненнями.

На місці події, як повідомляється, працюють експерти військово-наукового центру "Дельта" грузинського міністерства оборони. Інформацію про те, що на території бази знайдені також і безгоспні міни, військове відомство спростувало.

На початку липня військова поліція Грузії заявила, що на базі в Ахалкалаки знайдений тайник з боєприпасами: зокрема, протитанковими снарядами і пристроями для запуску ракет.

Росія завершила виведення військ і вивіз майна з Ахалкалаки в кінці червня 2007 року. Виведення іншої бази, в Батумі, відповідно до російський-грузинських домовленостей, буде завершений в 2008 році, повідомляє ІА "Новини-Грузія".

Зараз ви читаєте новину «На колишній російській базі в Грузії знайшли джерело радіації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі