вівторок, 22 січня 2008 14:14

На книжному ринку "Петрівка" міліція виявила торгову точку з дитячим порно

На столичному книжковому ринку "Петрівка" працівники правоохоронних органів під час рейду виявили кілька торгових точок, які поширювали відеодиски з дитячим порно.

Всього працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, вилучили більше 1,5 тисяч дисків. Серед споживачів ця продукція розходилася по 50-100 доларів за один екземпляр.

Один із затриманих реалізаторів - житель Луганської області. Про виробників порно міліція поки не повідомляє. У міліції зазначають, що виробники такого відео рідко виступають в ролі продавців.

У 2007 році було порушено 133 кримінальні справи за фактом розповсюдження порнографічної продукції на ринку "Петрівка". Три продавці були заарештовані, інші відбулися штрафами.

Нагадаємо, що нещодавно на ринку "Петрівка" міліція припинила роботу підпільного цеху з виробництва відеопродукції порнографічного змісту.

Українська порноіндустрія приносить причетним до неї людям близько 100 мільйонів доларів щорічно. За окупністю вона дає фору багатьом іншим видам бізнесу - кожен вкладений в неї 1 долар дає 8 доларів прибутку, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На книжному ринку "Петрівка" міліція виявила торгову точку з дитячим порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі