середа, 27 лютого 2008 10:22

На Київщині у воді загинули двоє другокласників

Коли школярі Сашко та Славко під вечір не повернулися додому, їхні батьки одразу забили на сполох. Налякані дорослі вирішили, що дітей хтось викрав, і негайно звернулися до сільради.

Микола Бранець, гусачівський сільський голова: "Підняли людей, обходили, обшукали все. Просто випадково згадали, що ще є одне місце, де можуть піти діти. Коли ми підійшли туди до цієї копанки, а вона невелика - десь 30 метрів квадратних, я разом із батьками звернув увагу на те, що серед льоду (а вже темно було, після 7-ї години) червоної курточки полоска виглядає з-під льоду".

Глибина вкритої льодом копанки - всього 2 метри. Проте дістатися місця, де виднілася дитяча одежа, було непросто.

Коли селяни зрозуміли, що самотужки дістатися дна їм не вдасться, зателефонували до МНС. Вже за годину за допомогою пожежної драбини і багра рятувальники підтвердили найстрашніші побоювання батьків.

Сергій Грищенко, керівник відділення Обухівського РВ МНС: "Прибувши на місце, побачили, що тут вже був голова сільради і члени виконкому. Вони за допомогою драбини хотіли витягти тіло одного з хлопчиків. Потім підрозділи своїми силами витягли на берег обох хлопців".

Те, що трапилось, у селі називають страшною випадковістю. Кажуть: обоє загиблих добре знали правила поводження на кризі і завжди були дуже обережними, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині у воді загинули двоє другокласників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі