понеділок, 28 січня 2008 16:01

На Київщині п"яний водій побив інспектора дорожньо-патрульної служби

У неділю ввечері в Макарівському районі Київської області інспекторові дорожньо-патрульної служби п"яним водієм було завдано тілесних ушкоджень.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

У селищі Макарів по вул. Фрунзе нарядом ДПС у складі працівників ДАІ за допомогою жезла та свистка було подано сигнал про зупинку водію автомобіля "Опель Астра".

Однак водій цю вимогу проігнорував і, не зменшуючи швидкості, їхав далі.

Працівники ДПС прийняли рішення про переслідування машини-втікача. Коли автомобіль нарешті вдалося зупинити, водій затриманого легковика під час складання протоколу про адміністративне правопорушення несподівано накинувся на інспектора ДПС та завдав йому декілька ударів.

Працівникам міліції довелось застосувати прийоми фізичного впливу, аби вгамувати розлюченого правопорушника, котрий, як з"ясувалося, перебував у стані алкогольного сп"яніння.

Правопорушника затримано та доставлено до райвідділу. Ним виявився 27-річний водій місцевий житель. Працівникові міліції надано медичну допомогу без госпіталізації.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Київщині п"яний водій побив інспектора дорожньо-патрульної служби ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі