понеділок, 13 вересня 2010 13:27

На Київщині пройде фестиваль "Козацькі звитяги"

1 – 3 жовтня 2010 року ТОВ "Корабельні Історії" запрошують дорослих і дітей поринути в атмосферу козацтва. Дійство відбудеться в с.Копачів, Обухівського району, Київської області, (42 км від Києва).

Програма форуму поповнюється з кожним днем. Буде дуже драйвова концертна программа за участю таких українських гуртів як - OtVinta- Інший День- Біла Вежа- Eclipce- Ренесанс- YouCrane- SЮР- Ефір- Анаконда- Thelen(ь)- Немазла- П"ятий Вимір- Трутні- Роман Скоробагатько-Чорна Рада та інші.

Форум відвідає спеціальний гість : фіналістка "Битви екстрасенсів" - мольфарка Магдалена Мочійовськи.

Також грандіозним шоу на головній сцені відбудеться конкурс краси "Українська Амазонка"
Це новий погляд на красу. Задачі конкурсу: вибрати дівчину, яка стане символом української жіночої привабливості, надати конкурсанткам можливість проявити свої здібності, показати культурну цінність нашої історичної спадщини. В журі конкурсу запрошено найвідоміші особистості України – проте імена їх організатори поки що тримають в таємниці
Форум "Козацькі звитяги" об"єднує різні напрямки життя людини – здоров"я, духовний, культурний, особистісний розвиток людини. Також до участі запрошені представники різноманітних фестивалів :"Альфа Фест" (фестиваль практичної психології та тренінгових програм), Мотофестиваль "Тарасова гора", фестиваль козацьких бойових мистецтв, літературний фестиваль, музичний фестиваль українських сучасних гуртів.

Запрошено багато українських народних співочих колективів, бандуристів, майстрів народних ремесел (виготовлення виробів із соломки, писанок, іграшок та прикрас, навчання вишивки, ковальської справи, гончарства, виготовлення справжньої трипільської кераміки за старовинними технологіями).

Студенти київських ВУЗів будуть змагатися в спеціальному конкурсі "Козацька звитяга 2010".

Хто найспритніший та найсильніший, найкмітливіший та найвлучніший – будуть оцінювати майстри спорту та представники козацького звичаю.

Кожен день буде завершуватися вражаючим фаєршоу.

На форумі кожний відвідувач може перетворитися на активного учасника подій!
Навчись розважатись по-українськи!

Всі умови конкурсів та про гостей фестивалю читайте на сайті kozakfest.org.ua!
Зараз ви читаєте новину «На Київщині пройде фестиваль "Козацькі звитяги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі