понеділок, 19 серпня 2019 10:59

На Київщині помер водій під час перевірки документів патрульними

На Київщині помер водій під час перевірки документів патрульними
Бригаді швидкої не вдалося врятувати життя водія Фото: moz.gov.ua

На автодорозі Київ — Харків — Довжанський під час перевірки документів поліцейськими помер водій автомобіля KIA. Подія сталася напередодні - 18 серпня. Екіпаж зупинив автівку через порушення правил дорожнього руху, повідомляють у прес-службі патрульної поліції. Зокрема, здійснив обгін на перехресті.

Під час перевірки документів водійського посвідчення у нього при собі не виявилося, однак чоловік заявив, що у машині є інший документ, що засвідчує особу.
Після цього водій попрямував до своєї автівки, аби дістати його. Відкривши задні дверцята, він несподівано впав на землю.

"Водій направився до свого автомобіля, щоб дістати вказаний документ, однак, відкривши задні праві дверцята авто, чоловік зненацька впав на землю та почав хрипіти. Наряд патрульних одразу розпочав надавати домедичну допомогу та викликав "швидку". Проте, врятувати чоловіка не вдалося, "швидка", яка прибула на місце констатувала смерть", - розповіли поліцейські.

За словами дружини померлого водія, чоловік мав хронічні хвороби серця.
Департаментом патрульної поліції розпочато службове розслідування, на час якого патрульні екіпажу відсторонені від виконання службових обов`язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автівки зім'яло на бляшанки: загинув 6-річний онук фермера

Нещодавно на Терпопільщині загинув чоловік, якого водій вигнав уночі з автобуса.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині помер водій під час перевірки документів патрульними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі