вівторок, 21 жовтня 2008 13:24

На Київщині пес загриз свою господарку і покалічив її 8-річного онука

Напередодні в одному із сільських помешкань сторожовий собака загриз свою літню господиню та покалічив її восьмирічного онука.

Пес-убивця, що позбавив життя 90-річну жінки в селі Мартусівка на Київщині, не був хворим на сказ. Такого висновку дійшли ветеринари після розтину застреленої тварини.

Господар помешкання, де сталася кривава подія, пригадує, як чотири роки тому до їхньої оселі приблудило кумедне цуценя. Песик був доброї вдачі, а коли з нього виріс великий і сильний собака, посадили на ланцюг - охороняти господу.

Через те, що чотирилапий частенько полюбляв звільнятися від пут, хазяїн придбав спеціальний ошийник.

Євген – кінолог зі стажем, виховав не одного виставкового призера. Каже, й досі не збагне, як розумний і лагідний собака за якусь мить перетворився на кривавого монстра.

Криваву драму на сільському подвір"ї на все життя запам"ятає ще один її учасник. Після того, як пес розправився із старенькою, наступним став восьмирічний Кирило.

Кирило, постраждалий: "Вона біля хвірточки була, вибігла на двір. А я забіг у двір, а тоді через город побіг і побачив бабу і упав там біля неї".

Від зубів вже колишнього чотирилапого друга хлопчика врятувала випадкова перехожа. Вона гукнула сусідів, й ті одігнали звіра від дитини, а потім застрелили.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині пес загриз свою господарку і покалічив її 8-річного онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі