понеділок, 30 липня 2007 15:15

На Київщині перекинувся автобус: постраждали 9 пасажирів

На Київщині, на 5 км автодороги Миронівка-Канів-Софіївка, водій автобуса "Ліфан", столичний житель, значно перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Внаслідок цього автобус виїхав на узбіччя і перекинувся.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дев"ятеро пасажирів автобуса (у тому числі й шестирічна дитина) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості й госпіталізовані до Миронівської райлікарні.

За словами водія, який, до речі, залишився неушкодженим, автобусом здійснюється перевезення пасажирів за маршрутом N598, м. Київ (метро Лук"янівка - вул. М.Цветаєвої). Але напередодні упродовж двох днів цей транспортний засіб не використовувався на маршруті. Водій без дозволу власника автобуса поїхав до Канева, а на зворотному шляху перевозив дев`ятьох пасажирів.

За повідомленням працівників Державтоінспекції, які виїздили на місце дорожньо-транспортної пригоди, документів на право керування транспортним засобом та перевезення пасажирів водій не мав. Триває розслідування.

 

Зараз ви читаєте новину «На Київщині перекинувся автобус: постраждали 9 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі