вівторок, 15 квітня 2008 09:09

На Київщині чоловік зарубав свою дружину

На Київщині 50-річний селянин зарубав свою дружину. Жінка отримала пенсію і відмовилася виділити грошей благовірному на горілку. Наступного дня після вбивства чолов"яга повісився на власному городі.

Іван і Галина Семененки жили в маленькій хатині на околиці села. 50-річний господар ніде не працював, господиня отримувала невелику пенсію. Подружжя полюбляло зазирнути до чарки, тому грошей у сім"ї завжди не вистачало. Через це Семененки часто сварилися.

Бездиханне тіло 56-річної Галини знайшли у сінях. У жінки була розтрощена голова, а поряд валялася закривавлена сокира.

Проте господаря ані в оселі, ані на подвір"ї не було. Надворі вже потемніло, тому пошуки правоохоронці відклали на наступний ранок.

Іван Семененко пішов із життя на тому самому дереві, на якому сім років тому через пияцтво повісився його 20-річний син. У загиблого подружжя залишилося ще семеро дітей.

Одначе жоден із них ні дня не жив із батьками. Одразу після народження Семененки віддавали малих до інтернату, декого всиновлювали односельці, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік зарубав свою дружину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі