четвер, 26 серпня 2010 09:15

На Київщині 10 дітей отруїлися на дні народженні

На Київщині 10 дітей отруїлися на дні народженні

Вчора до Тетіївської центральної міської лікарні (Київська область) з діагнозом "гострий гастроентероколіт" госпіталізовано 14 осіб, у тому числі 10 дітей (1997-2005 р.н.) із села Високе Тетіївського району після святкування дня народження у приватному господарстві.

Як повідомляє прес-служба МНС, перебіг захворювання – середнього та легкого степенів важкості.

Всього на святі було 36 осіб.

Нагадаємо, 14 серпня, відвідувачі тернопільського аквапарку "Лімпопо" отруїлися парами хлору. Газоподібна сполука хлору утворилась внаслідок одночасного додавання у воду підкислювача та гіпохлориду натрію.

У липні в Одеській області з оздоровчого комплексу "Ювілейний" госпіталізовано з гострою кишковою інфекцією 38 осіб, з яких 35 дітей (1995-2000 років народження).

30 червня у вінницькому ресторані "Національ" отруїлися 40 студентів. Заклад перевірила обласна санітарно-епідеміологічна станція. Зробили висновок, що один працівник був носієм бактерії сальмонели і став причиною отруєння. Однак керівництво ресторану провини не визнає. Студентам досі не виплатили компенсації.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Київщині 10 дітей отруїлися на дні народженні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі