понеділок, 02 липня 2007 13:16

На Кіпрі виявлено тіло американського військового дипломата

Військового аташе американського посольства, який зник на Кіпрі, знайдено мертвим. Тіло Тома Муні виявлене у віддаленому районі острова на захід від Нікосії через чотири дні після зникнення дипломата.

Прес-секретар поліції заявив, що у вказаному районі виявлений труп людини і поліцейські вирушили на місце події, щоб встановити особу загиблого. У американському представництві поки не мають в своєму розпорядженні певної інформації.

Приватний телеканал Sigma, у свою чергу, повідомляє, що тіло було виявлене на невеликій відстані від автомобіля американського дипломата на дорозі в околицях столиці.

Востаннє Тома Муні бачили, коли він залишав посольство США у Нікосії опівдні у четвер, 28 червня. Раніше повідомлялося, що разом з дипломатом пропав і його автомобіль. 45-річний Муні одружений, у нього є діти. На Кіпрі він пропрацював більше року, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «На Кіпрі виявлено тіло американського військового дипломата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі