вівторок, 13 грудня 2011 17:52

На карнавалі "Казкова Країна" діти зможуть боротися з піратами та захищати Муху Цокотуху

На карнавалі "Казкова Країна" діти зможуть боротися з піратами та захищати Муху Цокотуху

З 25 грудня по 5 січня у столичному Мистецькому арсеналі проходитиме новорічне шоу для дітей "Казкова країна".  Це — третій благодійний карнавал від дизайнера Катерини Шаховської.

"Казкова Країна" - це добре відомі та улюблені казки та персонажі: зима існує поряд із літом, герої слов'янських та європейських казок знаходяться поруч, усе це відбувається на фоні масштабних та яскравих декорацій. У "Казковій Країні" дітям дозволено все: боротися з піратами, допомагати Червоній Шапочці, захищати Муху Цокотуху, малювати разом з Пеппі Довга Панчоха і допомагати пакувати подарунки ельфам Діда Мороза", - розповідають у прес-службі фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина мера Тернополя провела благодійний бал

Перед фестивалем приміщення Мистецького арсеналу оздоблять  казковими декораціями. Планують витратити 2 тис квадратних метрів оздоблення.

На "Казковій країні" працюватимуть 127 аніматорів та 8 творчих колективів.

Вистави показуватимуть тричі на день. Програма розрахована на дітей від 3 до 12-ти років. Дитячий квиток коштує 200 грн, дорослий — 50 грн. За умовами організаторів одна дитина може взяти з собою лише одного дорослого.

Усі діти, які завітають на шоу "Казкова країна", отримають солодкі подарунки та іграшки. Організатори планують роздати 6  т цукерок та 30 тис іграшок.

Зараз ви читаєте новину «На карнавалі "Казкова Країна" діти зможуть боротися з піратами та захищати Муху Цокотуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі