неділя, 06 травня 2007 10:31

На Канзас обрушився торнадо. Загинули 9 чоловік

Щонайменше дев"яро людей загинули в результаті торнадо на південному заході штату Канзас. Згідно з даними місцевої поліції, 50 чоловік було доставлено в лікарні, з них 16 перебувають у важкому стані. З-під руїн корпусу одного з міських госпіталів рятувальники витягнули 30 чоловік з легкими пораненнями. Влада евакуювала майже 1400 жителів міста і перекрила водопостачання, електрику й газ. Очікується, що в Грінсбурзі буде оголошена комендантська година.

Торнадо пошкодив близько дев"яноста відсотків будівель у Грінсбурзі, зокрема ратушу і будівлі шкіл. За словами одного з канзаських сенаторів, "не буде перебільшенням сказати, що місто стерте з лиця землі". Президент США Джордж Буш був проінформований про руйнівні наслідки торнадо і передав співгромадянам свої співчуття.

Тим часом в Канзасі, а також в штатах Небраска, Техас і Південна Дакота очікується ще декілька торнадо, з посиланням на Associated Press і France Press, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На Канзас обрушився торнадо. Загинули 9 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі