понеділок, 09 червня 2008 15:08

На Івано-Франківщині перекрили міжнародний наркоканал

Щоб виявити та затримати торгівця зіллям, міліціонерам знадобилося 4 місяці. Пігулки з синтетичної наркотичної речовини завозилися в Україну із Франції.

В Україну наркотики доправляли маршруткою. Водій отримував у Франції пакунок, і на одній із зупинок на Івано-Франківщині мав передати його покупцеві. Під час передавання хлопчину й затримали міліціонери. Наркотики перевозили у коробці з-під цукерок.

Роман Чекмарьов, начальник відділу УМВС України в Івано-Франківській обл.: "Затриманий житель міста Долина, який організував постачання синтетичного наркотику "Субітекс" з Парижу на територію України. При затриманні вилучено у нього 42 таблетки синтетичного наркотичного препарату "Субітекс" на загальну суму 10,5 тисяч гривень".

Під час затримання наркодилер опору не чинив, а для пасажирів маршрутки розгорнулась ціла вистава за участі бійців "Беркуту". Знайти наркотики правоохоронцям було не важко, але зізнаватися у злочині хлопчина не поспішав.

Аби затримати іншого наркоторгівця, міліціонерам довелося лізти до його квартири у вікно. У під"їзді підозрюваний встановив камеру спостереження, та щойно помітив під власними дверима міліціонерів, узявся спускати наркотики в унітаз.

Під час цієї процедури на другий поверх уже піднімалися драбиною бійці "Беркута". Коли підозрюваний зрозумів сумний для себе фінал, почав викидати наркотики у вікно. Пакунки полетіли просто на голови правоохоронцям, що стояли на подвір"ї. Затриманий намагався чинити опір, але за лічені секунди його вклали на підлогу. Під гарячу руку беркутівців потрапив також один із клієнтів наркодилера, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині перекрили міжнародний наркоканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі