середа, 25 серпня 2010 17:05

На іракських жінок і дітей обрушився гнів "Аль-Каїди" (ФОТО)
13

В результаті вибухів замінованих автомобілів, що стались 25 серпня в різних районах Іраку, загинули 46 осіб, зокрема жінок і дітей.

Серія вибухів почалася близько 8 ранку в Багдаді, розповсюдившись потім на північ і південь країни. В результаті терактів постраждали сім міст по всьому Іраку. Вибухи трапились наступного дня після заяви командування армії США про те, що на території Іраку залишилося менше 50 тисяч американських солдатів. Організований характер серії вибухів дав поліції підстави говорити про причетність до неї бойовиків "Аль-Каїди".

Найбільш серйозний теракт стався в паспортному столі містечка Кут за 160 кілометрів від іракської столиці. За інформацією місцевої поліції, в результаті цього вибуху загинули 20 осіб, включаючи 15 поліцейських. Ще 90 людей отримали поранення. У передмісті Багдада ще один терорист-смертник підірвав свій автомобіль, убивши 15 і поранивши декілька десятків осіб.

Зараз ви читаєте новину «На іракських жінок і дітей обрушився гнів "Аль-Каїди" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі