четвер, 10 квітня 2014 18:59

На Хрещатику другий день розбирають барикади
6

Фото: Андрій Жигайло

Другий день розбирають барикаду на перетині Європейської площі та вулиці Хрещатик. Кілька десятків комунальників та активістів Євромайдану розбирають завали та вантажать на трактори.

Сміття вивозять на двох самоскидах. Працівники всі чорні від кіптяви, яка здійнялась, після того як розворушили барикаду. Розбирати завали допомагає кран та трактор з ковшем.

"Ми розбираємо її щоб не було тут епідеміологічного лиха. Просто представте скільки тут токсичного сміття, гнилі. Кажуть тут навіть щури завелись. Сміття перебираємо – метал здасться на утилізацію, решту на полігон в Обухові" - розповідає Віра Анатолівна з Печерського шляхо-експлуатаційного управління столиці.

Паралельно звели нову барикаду з шин та бруківки. Майданівці пояснюють, побудували щоб не розводити антисанітарію.

Також розбирають барикади біля виходу з метро Хрещатик та в Пасажі. Їх вантажать на вантажівки.

Нагадаємо, барикади почали розбирати учора після того, як на це дала добро рада Майдану. Перед тим, кілька спроб комунальників прибрати барикади на Майдані сварками та штовханиною. 8 квітня від перешкод звільнили Паркову алею.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику другий день розбирають барикади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі