пʼятниця, 27 червня 2008 13:43

На Хмельниччині затримано двох співробітників міліції

Співробітники УСБУ в Хмельницькій області спільно з підрозділом внутрішньої безпеки УМВД затримали під час отримання хабара двох співробітників із Хмельницького міського відділу УМВС України. Про це сьогодні журналістам в Києві повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко.

За її словами, один із затриманих - в.о. начальника відділення з обслуговування речових ринків Хмельницького, який вимагав у трьох приватних підприємців гроші, обіцяючи повернути незаконно вилучені у них мобільні телефони.

Інший затриманий - дільничний інспектор, який за 1,5 тисяч доларів хабара пропонував громадянинові не порушувати щодо нього кримінальну справу. У обох випадках прокуратурою Хмельницької області порушено кримінальні справи за ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання хабара).

Відзначимо, що середній хабар в Україні на сьогоднішній день становить близько 6-7 тисяч доларів. У сусідній Молдові і Білорусі середня сума хабарів не перевищує однієї тисячі доларів. У Казахстані вона менша 700 доларів, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині затримано двох співробітників міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі