вівторок, 07 жовтня 2008 08:08

На Хмельниччині перевернулася цистерна з ацетоном

У Хмельницькій області, на 271-му кілометрі автошляху Житомир–Чернівці, в районі села Гуменці, відбулося ДТП із загрозою витоку небезпечної хімічної речовини.

Як повідомляє прес-служба МНС, водій автомобіля "Scania", не впорався з управлінням, внаслідок чого перекинулася цистерна з 21 т розчинником для фарби.

У результаті аварії також постраждали дві машини – "Mersedes S550" і "Daewoo Lanos". Серед людей ніхто не постраждав. Рятувальники МНС, після прибуття на місце події, запобігли займанню цистерни і відкачали розчинник.

Загрози навколишньому середовищу немає. На місці Державною екологічною інспекцією здійснюється постійний моніторинг екологічної ситуації. Координацію аварійно-рятувальних робіт здійснювала опергрупа ГУ МНС на чолі із заступником його начальника полковником служби громадського захисту Євгенієм Данилюком, повідомляє 4post.com.ua

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині перевернулася цистерна з ацетоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі