середа, 05 грудня 2007 16:54

На Херсонщині працівники банку пограбували своїх клієнтів на 1,6 млн. грн

Прокуратурою Херсонської області закінчено досудове слідство у кримінальних справах, пов"язаних із зловживанням службовим становищем працівниками комерційних банків.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України на своєму офіційному веб-сайті.

Так, до суду направлено кримінальну справу, порушену за фактом зловживання службовим становищем та підроблення документів працівниками однієї із обласних філій комерційного банку.

Досудовим слідством встановлено, що упродовж декількох років вони сприяли суб"єктам підприємницької діяльності в проведенні незаконних фіктивних операцій, надавали бланки первинних документів бухгалтерського обліку для легалізації матеріальних цінностей, завдяки чому було безпідставно знижено податок на прибуток та ПДВ на загальну суму майже 5 млн. грн.

Також до апеляційного суду Херсонської області направлено кримінальну справу щодо обвинувачення керівника та працівника одного із відділень комерційного банку у привласненні грошових коштів своїх клієнтів.

У ході досудового слідства встановлено, що вказані особи незаконно заволоділи грошовими коштами своїх клієнтів на суму 1,6 млн. грн., підробляючи заяви та підписи на видачу та зняття готівки.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині працівники банку пограбували своїх клієнтів на 1,6 млн. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі