Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 10:35

На Херсонщині отруйна змія вкусила жінку

Отруйна змія невідомо яким чином опинилася на сільському подвір"ї та напала на людину. Науковці кажуть, що укус не летальний. А МНС-ники вважають подібну ситуацію надзвичайною. Щороку на Херсонщині степові гадюки кусають до десятка людей.

Змія чатувала на людину біля кущів троянд, просто у середині доглянутого квітника на Херсонщині. Дві жінки та дівчина зайшли на двір, пройшли кілька кроків і почули шипіння.

Постраждала висмоктала отруту, але рука все одне швидко осіла та почорніла. Довелося їхати за 60 кілометрів до каховської лікарні. Наталя вижила і знову працює у полі. А в селі досі не можуть збагнути, як отруйна степова гадюка опинилася на доглянутому подвір"ї.

Науковці чітко знають, чому степова гадюка приповзла у село. Навесні ці плазуни стають активними у пошуках кохання. Кажуть, що змія майже безпечна, але бажано уникати з нею зустрічі. Першою гадюка ніколи не нападає.

Другий період небезпечної активності змій буде у жовтні, перед зимуванням. Для жителів Херсонщини укуси отруйних комах та зміїв – не рідкість. У степу вільно почуваються каракурти, тарантули, степові гадюки, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині отруйна змія вкусила жінку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути