вівторок, 12 жовтня 2010 15:33

На Херсонщині депутату обпалили обличчя електрошокером

На Херсонщині депутату обпалили обличчя електрошокером
На депутата Херсонської обласної ради вночі напав невідомий з ножем та електрошокером, повідомили в прес-службі УМВС в Херсонській області.

3 жовтня вночі до чергової частини Білозерського райвідділу міліції звернулась 54-річна жінка. Вона повідомила, що у с.Нова Тягинка невідомий у масці за допомогою електрошокера спричинив тілесні ушкодження її 61-річному чоловіку.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.4 ст.296 Кримінального Кодексу України "Хуліганство" (карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років). Відомо, що потерпілий є депутатом Херсонської обласної ради, повідомляє прес-служба.

Як встановило слідство, у ніч злочину чоловік з дружиною знаходились вдома. Раптом вони почули, що спрацювала сигналізація автомобіля, який стояв у дворі. Господар вийшов з дому, але на вулиці нікого не було.

Через півтори години знов спрацювала сигналізація. Коли чоловік вийшов і направився до автомобіля, то на нього напав невідомий у масці. В одній руці він тримав ніж, в іншій електрошокер.Почалася бійка, в результаті якої зловмисник застосував електрошокер просто в обличчя потерпілого. Внаслідок цього чоловік отримав численні опіки.

"На шум вибігла його дружина і стала кричати. Після цього зловмисник втік з місця пригоди. На місце події виїхало керівництво райвідділу. В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлена особа, яка підозрюється у скоєнні злочину. Проводиться робота по доведенню його причетності до злочину", - повідомляє прес-служба.

proUA.com

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині депутату обпалили обличчя електрошокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі