Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 09:13

На Харківщині продовжують горіти склади боєприпасів

На Харківщині продовжують горіти склади боєприпасів
У Лозівському районі Харківщини продовжують горіти склади боєприпасів 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як повідомляється на офіційному сайті Харківської облдержадміністрації, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв поінформував, що станом на 2 годину ночі 28 серпня було проведено додаткову евакуацію людей з 5-кілометрової зони навколо армійських складів, що горять.

Зараз в евакоприйомних пунктах розміщено близько 700 осіб. Евакопункти розташовуються в середніх школах N1, N3, N4, N7, N12, дошкільних учбових закладах N11 і N13, а також у Будинку культури м. Лозова.

У свою чергу, начальник обласного управління СБУ Андрій Мухатаєв повідомив, що військова прокуратура порушила кримінальну справу за фактом пожежі на військових складах за статтею 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до військової служби).

Пожежа на складах боєприпасів 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ спалахнула учора близько 16.30, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині продовжують горіти склади боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути