понеділок, 07 квітня 2008 14:16

На Харківщині правоохоронці кришували контрабандистів

У Харківській області правоохоронці викрили потужний українсько-російський контрабандний канал і базу контрабандистів.

Про це повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

За даними оперативників, зловмисники налагодили міжнародний контрабандний канал перевезення товарів виробництва Китаю до Росії. З Одеси контрабанда доправлялася залізницею та вантажівками у Харківську область у перевалочний пункт. На території промислової бази "Агромаркет", розташованої за 20 км від митного посту "Козача Лопань", товар завантажували у невеликі автомобілі-буси (переважно УАЗ) та доправляли до РФ. Звідти машини поверталися з іншим контрабандним товаром, в тому числі російського виробництва.

Під час огляду бази контрабандистів працівники міліції виявили п"ять вантажівок. В них, зокрема, знаходилось: 25 тонн товарів народного споживання китайського виробництва, тюки з білизною виробництва Гонконгу, коробки з автомобільними дзеркалами виробництва РФ. Крім цього правоохоронці знайшли в ангарі 41 гральний автомат іноземного виробництва, ще 22 баули з білизною, близько 300 одиниць запчастин до автомобілів російського виробництва та 20 коробок з автомобільними дзеркалами.

Орієнтована сума вилученого дорівнює 5 млн гривень

Служба внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України наразі перевіряє причетність до контрабандистів окремих працівників правоохоронних органів.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині правоохоронці кришували контрабандистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі