вівторок, 03 лютого 2009 18:51

На Харківщині перекинувся автобус: загинув 19-річний хлопець (ФОТО)
7

У Чугуївському районі Харківської області сталося ДТП. На трасі біля села Кам"яна Яруга перекинувся рейсовий автобус "Харків-Куп"янськ".

Аварія сталася сьогодні близько 12 годин дня. Як стверджує водій автобусу, на трасі його підрізала іномарка, внаслідок чого автобус з"їхав в кювет і перекинувся. Люди вибиралися через стекла, що випали. Паніки великої ні у кого не було, людей було небагато.

У момент ДТП в автобусі знаходилось18 пасажирів. 19-річний хлопець, який загинув на місці ДТП, їхав з лікарні додому, говорять лікарі. Йому тільки зробили операцію. Молода людина їхала на задньому сидінні автобуса. Причиною смерті медики називають черепно-мозкову травму і відкритий перелом стегна. Чи був він живим відразу після аварії чи ні, не ясно. Він сидів ззаду, і його як би викинуло, а швидка допомога дуже довго їхала.

У "швидку" з забиттями звернулися десять людей, розповіла медсестра, яка приїхала на місце. Одна жінка отримала серйозніші травми, але їхати в лікарню не захотіла - її забрали родичі. Поступово всі пасажири "Ікаруса" роз"їхалися.

На місці ДТП працюють співробітники ДАІ, МНС і міліції. Що стало причиною ДТП, встановлює слідство. За кермом автобуса їхав досвідчений 58-річний водій.

За матеріалами Объектив
Зараз ви читаєте новину «На Харківщині перекинувся автобус: загинув 19-річний хлопець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі