понеділок, 18 серпня 2008 10:10

На Харківщині і Чернігівщині гасять лісові пожежі

У Харківській та Чернігівській областях триває гасіння масштабних лісових пожеж.

Як повідомили у прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, 17 серпня тривало гасіння лісової пожежі на площі 350 га (200 га - верхова, 150 га - низова), що виникла 16 серпня біля смт. Десна Козелецького району на території Остерського військового лісництва.

На сьогодні окремими осередками пожежі охоплено близько 15 га лісів. У ліквідації пожежі беруть участь 1 тис. 54 осіб, 116 од. пожежної та спеціальної техніки і пожежний літак.

Крім того, у Харківській області продовжують гасити пожежу на площі 900 га лісів, яка виникла 16 серпня між селами Червоний Шахтар та Іванівка Ізюмського району на території Придінецького лісництва.

Станом на 7:00 18 серпня окремими осередками пожежі охоплено близько 15 га лісів. Для ліквідації пожежі задіяно: 1 тис. 355 людей, 134 од. пожежної та спеціальної техніки, 2 вертольоти і 2 пожежних літаки. Жертв та потерпілих немає.

Причини обох пожеж з"ясовуються, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині і Чернігівщині гасять лісові пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі