неділя, 15 серпня 2010 13:26

На гонках у США джип задавив восьмеро людей

На гонках у США джип задавив восьмеро людей

На півдні американського штату Каліфорнія щонайменше вісім чоловік загинули і 12 дістали поранення під час гонки позашляховиків.

Один з автомобілів, які брали участь у нічній гонці по пустелі за 160 км від Лос-Анджелеса, в`їхав у натовп глядачів, передає Бі-Бі-Сі.

Під час щорічних гонок під назвою "Каліфорнія-200" 50 позашляховиків мали подолати 80 кілометрів по пересіченій місцевості.

На змагання з`їхалися тисячі глядачів, які спостерігали за тим, що відбувається, вишикувавшись уподовж практично нічим не відгородженої на деяких ділянках траси.

У квітні сім ветеранів-учасників військового параду з нагоди Дня пам'яті загиблих у військових конфліктах були збиті автомобілем у центрі австралійського міста Мельбурн

Вантажівка часів Другої світової війни, яка також брала участь у параді, раптово прискорилася і наїхала на ветеранів бойових дій у віці від 70-ти до 80-ти років. Четверо з них отримали важкі травми черевної порожнини та ніг, троє - легкі порізи і травми.

Як розповів один з очевидців трагедії, "сцена була жахлива, чотири або п'ять чоловік були протягнуті під вантажівкою". За попередніми даними, причиною події стала технічна несправність автомашини.

Зараз ви читаєте новину «На гонках у США джип задавив восьмеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі