середа, 24 жовтня 2007 13:13

На фільм "300 спартанців" зняли пародію (ВІДЕО)

На фільм "300 спартанців", який оповідає про битву греків при Фермопілах в 480 році до н.е. проти перського царя Ксеркса, зняли пародію.

Комедію, яка спочатку називалася "Полювання і рибалка", а потім була перейменована в "Знайомство із спартанцями", придумали відомі голлівудські режисери-пародисти Джейсон Фрідберг і Аарон Зельтцер, що прославилися фільмами "Дуже страшне кіно", "Епічне кіно" і "Незламний шпигун". Картина повинна вийти в 2008 році.

Як актори, виступають улюбленчики режисерів: Дітріх Бадер ("Кулі люті"), Кевін Сорбо ("Геркулес"), Джим Піддок ("Епічне кіно"), а також сексуальна Кармен Електра в ролі грецької королеви.

Якщо в оригіналі фільму спартанці під керуванням царя Леоніда жертвують життями в ім"я порятунку дружин, дітей і батьківщини, то в пародії, як видно з опублікованих в інтернеті рекламних роликів, вони займаються тим, що обсипають своїх ворогів персів конфетті, пускаються з ними в племінні танці і брязкають зброєю, а Леонід скидає з кручі зрадницю Брітні Спірс, яка поголилася налисо і незрозуміло звідки узялася, повідомляє ФАКТNEWS.ru.

Зараз ви читаєте новину «На фільм "300 спартанців" зняли пародію (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі