неділя, 29 квітня 2007 13:09

На Філіппінах військовий вертоліт впав на вулицю міста. Загинули 8 чоловік (ФОТО)

Філіппінський військовий вертоліт звалився сьогодні на людну міську вулицю, внаслідок чого загинули щонайменше вісім чоловік, повідомили представники місцевої поліції. Інцидент відбувся в місті Лапу-Лапу на розташованому в центральній частині філіппінського архіпелагу острові Мактан.

За свідченням очевидців, при падінні вертоліт американського виробництва UH-1H зачепив мототаксі, люди, що все знаходилися там, загинули. Загинули також декілька чоловік, що знаходилися на землі. Чотирьох членів екіпажа було поранено і доставлено в лікарню. Один з військових від отриманих ран помер. Крім того, при падінні вертольота були пошкоджені лінії електропередачі, внаслідок чого енергопостачання в районі катастрофи було тимчасово порушене.

На озброєнні філіппінської армії знаходяться кілька десятків вертольотів UH-1H, які були побудовані ще в часи війни у В"єтнамі, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На Філіппінах військовий вертоліт впав на вулицю міста. Загинули 8 чоловік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі