вівторок, 28 жовтня 2008 15:16

На Філіппінах вибрали королеву транссексуалів (ФОТО)

На минулому тижні в столиці Філіппін Манілі пройшов незвичайний конкурс AmazingPhilippinesBeauties 2008, за результатами якого вибиралася королева краси серед транссексуалів і трансвеститів.

З 25 учасниць найкрасивішою була визнана 27-річна Анжеліка Сантіллан - вона затьмарила навіть фаворитку конкурсу - 19-річну Розу Гарсіа, якій у результаті дістався титул "віце-міс". Корону переможниці вручила екс-королева Ріанна Баррамеда, передає NewsruIsrael з посиланням на Reuters.

В неділю, 26 жовтня, Анжеліка повинна була відправитися до Таїланду (де так звані "леді-бойз" навіть розцінюються як представники окремої статі), щоб представляти свою країну на міжнародному конкурсі MissInternationalQueen 2008, проте через неспокійну обстановку в країні він був перенесений на невизначений час.

Конкурс MissInternationalQueen традиційно проводиться на курорті Паттайя. У ньому беруть участь конкурсантки-транссексуали з десятків країн Азії, Європи і Америки. Минулого року була коронована 21-річна Танярат Джірапатпакон.

"Королеви" отримують скромніші призи, ніж переможниці конкурсів "Міс Миру" або "Міс Всесвіт, а саме - перехідну корону з діамантами і нагороду в 10 тисяч доларів.

При цьому витрати конкурсанток можуть набагато перевищувати розмір винагороди. Так, кожна учасниця повинна представити національний костюм, купальний ансамбль, вечірня сукня, костюм власної моделі, строгу чорну сукню, а також нижню білизну. При цьому ціна тільки одногієї сукні може досягати 30-40 тисяч доларів.

Як правило, в конкурсі MissInternationalQueen в більшості беруть участь азіати, хоча останніми роками в Паттайю з"їжджаються і транссексуали з Європи, США і Латинської Америки. Для порівняння, в 2004 році, на першому подібному конкурсі, серед 24 учасниць тільки дві були не з Азії.

Зараз ви читаєте новину «На Філіппінах вибрали королеву транссексуалів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі