понеділок, 02 квітня 2007 17:43

На фальшивих тролейбусних талонах заробляли правопорушники у Харкові

Харківські правоохоронці затримали осіб, які друкували фальшиві трамвайні та тролейбусні талони. За даними міліції, вони сканували справжні квитки і робили копії – по сотні з кожного талона.

– Виготовленням займався колишній співробітник КП "Горелектротранс" на одній із квартир 531-го мікрорайону, де нами була виявлена і вилучена комп"ютерна розмножувальна техніка, – говорить Володимир Хлєбніков, начальник міськвідділу міліції Київського районного відділення.

Міліціонери затримали і розповсюджувачів фальшивих квитків: водія тролейбуса 42-го маршруту і людину, яка видавала себе за контролера.

Але фальшивки, за інформацією прес-центру міліції, продавали і на інших міських маршрутах. Суму збитків правоохоронці ще не підрахували. За попередніми даними, комунальне підприємство "Горелектротранс" не отримав дві третини виручки на кожному з маршрутів, де продавали підроблені талони, передає Медиапорт.

Зараз ви читаєте новину «На фальшивих тролейбусних талонах заробляли правопорушники у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі