понеділок, 07 травня 2007 14:51

На Євробаченні Кіркоров влаштував бійку, захищаючи танцюриста

Після першої репетиції, яка проходила на сцені міжнародного конкурсу Євробачення-2007 у Фінляндії, співак Філіп Кіркоров не зміг стримати емоцій і в прес-центрі на очах у багатьох людей ударив главу білоруської делегації Юрія Азаренка.

Причиною конфлікту між Кіркоровим і Азаренком став робочий момент.

Для одного з танцюристів білоруського співака і переможця Фабрики зірок - 6 Дмитра Колдуна, якого опікає Кіркоров, терміново знадобилася машина, щоб відвезти його до лікарні. У танцюриста піднялася висока температура. Проте директор білоруської делегації відмовив в проханні.

Кіркорова це вивело з себе. Вони почали сперечатися на підвищених тонах.

"Ти мені не указ!" - кричав Кіркоров. - "Будете робити те, що потрібно!"

"Ти мені взагалі ніхто!" - відповів Азаренок.

Після цього співак не стримався і ударив голову делегації. Міцний чоловік похитнувся і схопився за обличчя.

"У мене є справи важливіші, ніж обговорювати всі ці конфлікти, - заявив Кіркоров - Я приїхав сюди, щоб працювати і створювати максимально комфортні умови для колективу. А того, хто встане на моєму шляху, хто мені заважатиме, я готовий не тільки ударити, але і..."

"Це була робоча ситуація, - сказав Юрій Азаренок. - Ну, похапали ми один одного за грудоньки... Це у нас обох такий вибуховий темперамент. Але зараз вже все нормально, далі вирішуємо питання", - прокоментував згодом Азаренок, пише "Коммерсант".
Зараз ви читаєте новину «На Євробаченні Кіркоров влаштував бійку, захищаючи танцюриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі