середа, 10 жовтня 2007 12:36

На Евересті відбудеться концерт, який попаде до Книги рекордів Гіннесса

Рок-музиканти і виконавці фольклорних пісень з Великобританії і США дадуть на горі Еверест концерт на підтримку боротьби з раковими захворюваннями. За словами голови американської добродійної організації Love Норі Strength Джеймса Чиппендейла, концерт на підтримку людей, що страждають на ракові захворювання, відбудеться 21 жовтня на висоті 5550 метрів в альпіністському таборі на схилі Евересту, повідомляє АР.

На концерті виступлять Майк Пітерс із британської групи The Alarm, Джим Фентом з американської рок-групи Stray Cats, британський виконавець фольклорних пісень Нік Харпер, а також музиканти з The Fixx і Squeeze, відзначив Чиппендейл.

Серед 38 музикантів та інших учасників, які 13 жовтня почнуть сходження до місця проведення концерту, є семеро людей, яким вдалося подолати рак. Учасниками заходу стануть британці, австралійці, канадці, французи і американці, повідомляє РИА "Новости".

Як повідомив Чиппендейл, цей концерт буде занесений в Книгу рекордів Гіннесса як проведений на найбільшій висоті. На виручені кошти добродійна організація купить устаткування для онкологічної лікарні в столиці Непалу Катманду.

"Ми виводимо боротьбу з раком на нову висоту", - сказав Чиппендейл напередодні "найвищого" концерту.

Зараз ви читаєте новину «На Евересті відбудеться концерт, який попаде до Книги рекордів Гіннесса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі