четвер, 10 січня 2008 19:45

На двох гілках московського метро з"являться нові вагони

Всі потяги Фільовської та Арбатсько-Покровської гілок московського метро до середини 2009 року замінять на сучасні вагони "Русич", повідомляє агентство ИТАР-ТАСС з посиланням на джерело в столичній мерії.

Вагони "Русич" відрізняються від старих вагонів як зовні, так і внутрішньо. Вони спеціально сконструйовані для відкритих ліній, тому обладнані особливими системами вентиляції та опалювання. У них збільшена кількість сидячих місць, а для зручності пасажирів у вагонах встановлені табло з рядком, що біжить. Гальмівна система "Русича" влаштована таким чином, що не видає неприємних скрипучих звуків при зупинці складу.

В даний час такі вагони курсують, в основному, на Бутовській лінії метрополітену. У 2007 році в експлуатацію було введено 170 "Русичей", в 2006 році - 100. Поки вони складають всього 2,5 відсотка потягів московського метро, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На двох гілках московського метро з"являться нові вагони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі