вівторок, 24 червня 2008 19:48

На Донеччині викрито злочинну групу, що діяла на ринку металопродукції

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області припинили діяльність організованої злочинної групи, яка здійснювала шахрайства на ринку феросплавів і металопродукції.

Як повідомили у прес-службі УБОЗ ГУ МВС України в Донецькій області, до складу групи входили четверо чоловіків, троє з яких раніше були засуджені. Під вигаданими іменами зловмисники розміщували в засобах масової інформації та Інтернеті оголошення про купівлю партій феросплавів, металопродукції, лома чорних і кольорових металів. Потім вони входили в довіру до "партнерів" – керівників підприємств, і без попередньої оплати отримували продукцію, яку перепродавали, а гроші - привласнювали.

За словами начальника УБОЗ ГУМВС України в Донецькій області Костянтина Пожидаєва, у своїй діяльності шахраї використовували багато підроблених печаток і штампів різних фірм Донецької, Луганської та Запорізької областей. З метою конспірації вони регулярно змінювали номери мобільних телефонів, місця розташування офісів і складів, котрі орендували для прикриття.

Оперативники УБОЗ задокументували понад 10 фактів шахрайств, скоєних учасниками згаданої ОЗГ, збитки від яких сягають понад 1 млн. гривень. Під час обшуків у зловмисників вилучено документацію, підроблені печатки і штампи, оргтехніку.

Порушена кримінальна справа, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині викрито злочинну групу, що діяла на ринку металопродукції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі