середа, 11 червня 2008 09:33

На Донеччині досі шукають 12 гірників

На шахті ім. Карла Маркса в м. Єнакієво Донецької області продовжуються пошуки 12 гірників, які опинилися під завалами в результаті аварії 8 червня.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

До пошуково-рятувальних робіт залучено підрозділи Державної воєнізованої гірничорятувальної служби Мінвуглепрому, підрозділи Головного управління МНС в Донецькій області, бригади швидкої допомоги: всього 203 особи. та 35 одиниць техніки.

Групами психологічного забезпечення МНС проводиться робота з сім"ями постраждалих гірників.

Як повідомлялося, вибух газоповітряної суміші на шахті ім. Карла Маркса ДП "Орджонікідзевугілля" на горизонтах 875-1000 м стався о 5-й годині 8 червня. Внаслідок вибуху та пожежі на поверхні шахти постраждало 5 осіб, яких з опіками госпіталізовано. О 06.35 8 червня пожежу в надшахтній будівлі стовбура ліквідовано.

Станом на 11 червня врятовано 24 гірники. 1 гірник загинув, тіло якого піднято на поверхню. До лікувальних закладів госпіталізовано 29 осіб, з них: 3 - у важкому стані, 2 - у стані середнього ступеня важкості, 24 - для обстеження, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині досі шукають 12 гірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі