вівторок, 12 лютого 2008 15:42

На Донеччині батько застрелив хлопця, який побив його сина

Дев"ятого лютого в чергову частину Волноваського райвідділу міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до приймального покою каретою швидкої доставлений допомоги 19-річний хлопець з вогнепальним пораненням черевної порожнини. В лікарні потерпілий помер.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Як виявилося в результаті проведення міліцією дослідчої перевірки, між двома молодими людьми - мешканцем селища Анадоль Волноваського району і мешканцем села Каменка Тельманівського району та іншими хлопцями, особи яких зараз встановлюються, сталася сварка.

Причиною було ставлення до знайомої дівчини. Сварка переросла в бійку. Один з учасників бійки був травмований і намагався сховатися в своєму будинку.

Батько почув крики про допомогу, вийшов з хати і побачив свого сина закривавленим. Тоді він схопив рушницю та спробував повідганяти від хати непрошених гостей. Погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї, він направив рушницю на хлопців та став вимагати припинити биття сина. Тоді один з учасників конфлікту підійшов до літнього чоловіка та різко потягнув зброю на себе, що спричинило постріл. Після цього четверо нападників швидко сіли до салону власного автомобілю та втекли.

Пораненого ж доставили до лікарні, але врятувати його вже не змогли.

Правоохоронці зараз проводять дослідчу перевірку вказаних фактів. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками статті 118 Кримінального кодексу України - умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або в разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині батько застрелив хлопця, який побив його сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі