четвер, 18 травня 2006 15:15

На Донеччині 4-річну дівчинку погризли щурі через недбалість матері

У Червоному Лимані, що на Донеччині, вчителька музики покарала свою 4-річну доньку Таню, закривши її на ніч в сараї. Вранці виявилось, що дівчинку покусали щури. Слідство вважає, що пацюки накинулись на дитину, коли вона заснула.

Мати викликала "швидку допомогу", і спочатку дівчинку доставили в місцеву поліклініку. Але її стан виявився важким, і дитину відправили до Донецька в дитячу обласну лікарню. Після чого вона потрапила в опіковий центр при Інституті невідкладної та відновної хірургії ім. Гусака.

У дитячій обласній лікарні дівчинці перелили кров, тому що у неї виявилася ще і анемія. У маляти пошкоджено близько 8% шкіри, яку щурі погризли на голові дитини. У опіковому центрі їй зробили операцію, повідомляють "Новини Донбасу".

Окрім травми черепа, погризених вух і пальців, медики виявили на ногах дівчинки опіки. За словами матері, донька отримала опіки, тому що ходила під себе. Але фахівці опікового центру стверджують, що такого просто не може бути.

Решту травм мати пояснила непосидючістю дитини, яка, нібито, полюбляє гратися на будівельних майданчиках.

Водночас сусідки Тані по палаті розповідають, що вона скаржилася на те, що мама била її палицею. Дівчинка навіть не може сказати, скільки їй років. Проте вона захищає матір: "Мама не винна. Це все щури і собаки". Ноги і голова дитини повністю забинтовані.

Міліція з"ясувала, що матір Тані звуть Ірина Федорова. Вона мешканка Макіївки (Донецька область). Там жінка викладала музику в одній з шкіл.

У Червоний Лиман вона приїхала, оскільки вирішила на своїй дачі розводити свиней та таким чином заробити грошей.

За даними слідства, Ірина Федорова удочерила Таню. При цьому у жінки вже є рідна дочка, якій 10 років. Зараз її за рішенням місцевої влади відправили до притулку, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині 4-річну дівчинку погризли щурі через недбалість матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі