неділя, 28 березня 2010 15:49

На донбаській шахті стався вибух метану

На донбаській шахті стався вибух метану

На шахті "Красноармійська-Західна N1" в Донецькій області через спалах метану евакуйовували 720 гірників .

Як повідомили у Державному комітеті з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду, спалах метану стався сьогодні, 28 березня, о 07.55 в 7-й південній лаві шахти під час видобутку вугілля комбайном.

На момент аварії у шахті перебувало 720 осіб, зокрема на аварійній ділянці 27 осіб. Всі люди з шахти виведені на поверхню. За попередніми даними, внаслідок аварії постраждало 3 особи, які отримали незначні опіки.

Держгірпромнагляд створив спеціальну комісію з розслідування причин та обставин аварії на шахті "Красноармійська-Західна N1". Очолив комісію начальник управління організації державного нагляду у вугільній промисловості Євген Степановський.

Рішенням територіального управління Держгірпромнагляду у Донецькій області на шахті заборонено ведення будь-яких гірничих робіт.

На місці аварії працює група інспекторів на чолі з начальником Донецького гірничого округу В"ячеславом Королем. Триває вивчення документації підприємства й опитування шахтарів та інженерно-технічного складу, які працювали у шахті на момент аварії, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На донбаській шахті стався вибух метану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі