пʼятниця, 29 лютого 2008 09:47

На Дніпропетровщині затримали ґвалтівника–вбивцю 9-річної дівчинки

До чергової частини Софіївського РВ на Дніпропетровщині днями надійшло повідомлення про те, що в с. Сергіївка на дачній ділянці в літньому душі виявлений труп дівчини без зовнішніх ознак насильницької смерті. Постраждалою виявилась 9-річна місцева мешканка, учениця 2-го класу, яка розшукувалася міліцією як безвісті зникла.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Згідно довідки судово-медичної експертизи смерть постраждалої настала внаслідок загального переохолодження. В подальшому при проведенні додаткового дослідження експертами також встановлено, що дівчина можливо була зґвалтована.

При проведенні комплексних оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні цього злочину затриманий 18-річний непрацюючий житель м. Кривий Ріг.

Правоохоронці попередньо встановили, що зловмисник прийшов до будинку постраждалої, обманним шляхом покликав її з будинку та відвів на дачну ділянку, де в приміщенні літнього душу, застосовуючи фізичне насилля, зґвалтував.

Потім зловмисник залишив дівчинку та зник. Наразі підозрюваний затриманий за ст. 115 КПК України. Слідчим відділом Софіївського РВ порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 152 ч. 4 КК України (зґвалтування). Проводяться подальші експертні та слідчі заходи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині затримали ґвалтівника–вбивцю 9-річної дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі