четвер, 02 жовтня 2008 16:36

На дискотеці в Танзанії задавили 19 дітей

У тисняві на дискотеці в місті Табора в центральній Танзанії загинули 19 підлітків у віці від 12 до 17 років. За даними місцевої поліції, паніка виникла після раптової поломки вентиляційної системи, пише газета DailyNews.

Святкова дискотека була присвячена закінченню місяця Рамадан, оскільки більшість жителів міста мусульмани. Поліція затримала двох організаторів дискотеки, а власті регіону заборонили проведення подібних заходів до особливого розпорядження. Створена комісія про розслідуванню обставин події, повідомляє "Лента.ру".

Декілька постраждалих дітей і підлітків знаходяться в лікарнях. Всього різні травми і пошкодження отримали близько 50 чоловік, передає AssociatedPress. За словами директора місцевої поліції Дауді Сиаси, однією з причин тисняви стала непристосованість приміщення для такої великої кількості людей: у танцзалі знаходилося удвічі більше відвідувачів, ніж він вміщає.

Зараз ви читаєте новину «На дискотеці в Танзанії задавили 19 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі