пʼятниця, 27 червня 2008 15:42

На День молоді на Майдані з"являться лицарі в середньовічних латах

29 червня о 18:00 на майдані Незалежності в Києві відбудеться гала-концерт у рамках святкування Дня молоді "Молодь ХХІ сторіччя". На сцені виступлять Ірена Карпа, Лама, "Неділя", ТІК і інші молодіжні виконавці. Концерту передуватимуть різноманітні спортивні і культурні заходи для молоді, які пройдуть на Хрещатику, починаючи з 11 годин.

Як повідомили в прес-службі Головного управління у справах сім"ї і молоді КМДА, серед подій, які проходитимуть на Хрещатику, - турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь команди молодіжних організацій і університетів, конкурс графіті на тему "Євро-2012", майстер-клас і змагання з фрізбі, участь в яких зможуть прийняти всі охочі.

Крім того, на головній вулиці столиці також відбудеться презентація народної творчості. "Ми піклуємося не тільки про спортивний, але і про культурний розвиток молодих людей, тому майстри з гончарства, виготовлення писанок і виробів з соломи влаштують безкоштовні майстер-класи для молоді. Поряд з ними відбуватиметься видовищний рицарський турнір, в якому візьмуть участь навіть кінні лицарі в середньовічних латах", - повідомив начальник Головного управління у справах сім"ї і молоді КДМА С.Березенко.

Переможці конкурсів будуть нагороджені подарунками і призами, серед яких рюкзаки, футболки і різноманітні сувеніри, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «На День молоді на Майдані з"являться лицарі в середньовічних латах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі