четвер, 17 квітня 2008 14:20

На Чернігівщині землю біля річок продають по 6 тисяч доларів за сотку

На Чернігівщині кияни скуповують земельні ділянки поблизу річок. У селах Снов"янка і Боромики за сотку пропонують $5 тис. У селищі Седнів на березі ріки Снов сотка коштує $6 тис.

— Ділянки поблизу річки давно куплені, — заперечує седнівський селищний голова Ігор Лісовий, 57 років. — Продають лише ті, які за 200–300 метрів від неї. Просять 10 тисяч доларів за 10 соток. Щоб хтось перепродував землю, я не чув. Але є люди, що купили ділянку, збудували добротний будинок. Згодом продають його за 160 тисяч доларів.

Селяни кажуть, що ажіотаж із землею почався торік восени. Люди в Седневі попродали хати неподалік річки й купили в центрі. Там житло дешевше.

— Якщо город упирається в річку, ділянка в Седневі може коштувати до шести тисяч доларів за сотку, — стверджує директор чернігівської агенції нерухомості "Капітал" Валентин Борисенко. — Особливо при подвійному чи потрійному перепродажі. Нічому не дивуюсь. Днями в селі Дніпровське продали будинок на березі Дніпра за 40 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині землю біля річок продають по 6 тисяч доларів за сотку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі