Ексклюзиви
середа, 14 січня 2009 15:35

На Чернігівщині у лісі знайшли тіло колишнього начальника райвідділу міліції

На Чернігівщині правоохоронні органи розслідують вбивство колишнього начальника райвідділу міліції, тіло якого нещодавно знайшли в лісі з вогнепальним пораненням в грудях. Про це повідомили у відділі суспільних зв"язків УМВД в Чернігівській області.

У Городнянський райвідділ міліції від жителя одного з сіл надійшла інформація щодо виявлення в лісі поблизу райцентру тіла людини з вогнепальним пораненням. До місця події виїхали слідчо-оперативні групи райвідділу і області, а також керівництво обласного управління міліції і райвідділу.

У лісі, на місці події, члени опергрупи впізнали колишнього начальника Городнянського РВ УМВД Миколу Полового.

У даний час встановлюються особи, присутні у той момент на місці вбивства, і обставини трагедії. До розслідування підключено оперативні служби обласного управління на чолі з першим заступником начальника - начальником кримінальної міліції УМВД в області Сергієм Потапенко.

Причина і обставини трагедії з"ясовуються. Одна з версій: невідомі особи, які полювали у лісовому масиві, переплутали дичину з людиною і відкрили вогонь з автоматичної зброї, а коли під"їхали до місця, то зрозуміли, що влучили не у тварину, після чого з місця події втекли, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині у лісі знайшли тіло колишнього начальника райвідділу міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути