пʼятниця, 11 січня 2008 13:36

На Буковині через пустощі з сірниками загинув 7-річний хлопчик

У Чернівецькій області 10 січня під час пожежі, що виникла в житловому будинку жителів сіла Село, загинув семирічний хлопчик.

Як повідомив начальник Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області Едуард Братко, мати залишила без нагляду двох синів – хлопчиків 7 і 8 років, а сама пішла в магазин. Бавлячись з сірниками, діти спровокували пожежу. Старший зміг вибігти з будинку, а молодший, злякавшися, сховався під ліжко.

За словами Братко, на дитячий крик збіглися сусіди і односельці, які до прибуття рятувальників намагалися власними силами загасити вогонь.

Де знаходилася дитина, ніхто не знав. Щоб зайти в будинок і знайти дитину, один із чоловіків облився водою. Проте через сильного полум"я він з першого разу зайти в кімнату не зміг.

Тільки після того, як він ще раз облився водою і зайшов у будинок, знайшов хлопчика в одній з кімнат під ліжком. Врятувати життя дитини не вдалося, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «На Буковині через пустощі з сірниками загинув 7-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі