вівторок, 06 квітня 2021 11:50

На Благовіщення погода підготувала сюрприз

На Благовіщення погода підготувала сюрприз
У Києві на Благовіщення очікується похолодання. Фото: pixabay.com

7 квітня прогнозують дощ із мокрим снігом на півночі, а також сніг місцями у західних та центральних областях України. Температура повітря в цих регіонах опускатиметься до +1...5°C.

Взаємодія північних та південних атмосферних процесів зумовить посилення вітру, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Східна частина опиниться у теплому секторі циклону. На Луганщині та Донеччині температура повітря досягатиме впродовж дня +14...18°C. Тепліше повітря провокуватиме переважно дощову погоду. Дощі через діяльність активного циклону очікуються на сході, півдні та в багатьох центральних областях. Стовпчики термометрів піднімуться до +9...13°C. У Луганській, Донецькій областях і на Запоріжжі в межах +14...18°C.

У Києві на Благовіщення очікується похолодання. Удень температура становитиме +3...5°C, а дощ переходитиме в мокрий сніг. Поривчастий південно-західний вітер змінить північний і північно-західний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні Благовіщення: готуємося до свята

На Великдень, 2 травня, в Україні буде холодно. Традиційної травневої спеки цьогоріч також не варто чекати.

Зараз ви читаєте новину «На Благовіщення погода підготувала сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі