четвер, 29 листопада 2007 13:04

На білоруській станції Нєгорєлоє знайшли пакет з бомбами

На залізничних коліях станції Негорєлоє (Мінська область Білорусії) обхідник знайшов підозрілий згорток: сапери, що приїхали, з"ясували, що всередині целофанового пакету, закладеного під рейками, знаходяться декілька вибухових пристроїв. Інцидент стався 27 листопада, проте результати експертизи сталі відомі тільки наступного дня. У пакеті були виявлені граната РГД-5 і чотири шашки: тротилова, дві октогенові та одна гексогенова. При цьому правоохоронні органи заявляють, що вибуховий пристрій не являв небезпеки для потягів, оскільки в нім не було детонатора.

Після того, як на шляхах був виявлений пакет, рух потягів на ділянці був тимчасово зупинений. Перш, ніж його відновити, залізничники про всяк випадок перевірили найближчі 10 кілометрів шляхів.

У зв"язку з подією порушена кримінальна справа за статтею "Диверсія". Тепер нею займатиметься Комітет державної безпеки Білорусії, повідомляють "Білоруські новини".

Зараз ви читаєте новину «На білоруській станції Нєгорєлоє знайшли пакет з бомбами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі