пʼятниця, 05 березня 2021 16:03

На Балі поліцейські затримали українку

На індонезійському острові Балі поліція затримала українку та росіянина за підозрою в підробленні результатів ПЛР-тестів.

Затриманими виявилися 26-річна Олена Мухіна та ексчоловік російської співачки Айзи 42-річний Дмитро Анохін, пише видання Pattaya Now.

Представники Міністерства охорони здоров'я в порту Падангбай виявили сумнівні дані в результатах тесту, які надала пара. Співробітники зв'язалися з лікарнею, зазначеною в довідках, але клієнтів із такими даними там не було.

Автор: pattayapeople.ru
 

У поліції затримані заявили, що отримали підроблені тести в чоловіка на острові Ломбок. Правоохоронні органи Карангасема проводять розслідування, координуючи дії з регіональною поліцією та посольствами України та РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іспанії затримали українців за продаж російської зброї

Українку 35-річну Дар'ю Шигаєву, яку влада Індонезії затримала за підозрою в зберіганні наркотиків, відпустили 11 листопада. З неї зняли обвинувачення. Жінку затримали 5 листопада в будинку, у якому вона рік живе на Балі. Ранком до неї приїхали поліцейські з представниками митної служби і повідомили, що в посилці, яку жінка отримала з України, знайшли сліди наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «На Балі поліцейські затримали українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі