вівторок, 30 червня 2009 13:01

На Азовському узбережжі шторм відрізав від суші шість баз відпочинку

На Азовському узбережжі шторм відрізав від суші шість баз відпочинку

У Запорізькій області шторм відрізав від суші 6 баз відпочинку, розташованих на Азовському узбережжі на косі між селом Степок та Азово-Сивашським заповідником.

Кілька годин співробітники МНС та комунальних підприємств смт Кирилівка спецтехнікою витягати автомобілі відпочивальників на суходіл, повідомила помічник начальника Главку МНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

За її словами, повідомлення про те, що в результаті шторму затоплено 2 км коси, і відокремлено водою 6 баз відпочинок від суші, надійшло до МНС 28 червня о 12:20.

"Рівень води на затопленій ділянці становив 40-50 см. Частина машин - в основному позашляховики - змогли виїхати самостійно. Інші автомобілі доставляли на берег силами МНС і підприємств смт Кирилівка.

Загалом у рятувальних роботах було задіяно 17 одиниць техніки і більше 30 осіб, зусиллями яких із зони підтоплення витягли 50 автомобілів", - розповіла Баришева.

Населення села Степок, також опинилося в зоні підтоплення (рівень води до 30 см), не евакуювали. За офіційними даними МНС, ніхто не загинув і не постраждав.

Нагадаємо, минулого тижня в Азовському морі поблизу селища Осовино Ленінського району Криму фахівці МНС знайшли і підняли з води тіло аквалангіста, 1977 року народження. Аквалангіст напередодні занурювався у воду поблизу бази відпочинку Скеля.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Азовському узбережжі шторм відрізав від суші шість баз відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі